Olala Boutique termékei

Olala Boutique számos praktikus termék gyártója, főként babaszoba kellékek és játékok. Kínálatukban olyan termékekkel, melyeket kifejezetten szülők terveztek és különböző élethelyzetekből inspirálódtak.

Az Olala BoutiqueR kreációk kifejezetten arra lettek tervezve, hogy a mindennapi életet könnyebbé tegyék a szülők számára. A francia tervezők minden terméket az alapján fejlesztettek ki, hogy a gyermekek korai tanulása és függetlensége elsősorban a szándékaikban rejlenek.

A végső megjelenés előtt 18 édesanya hagyta jóvá a termékek praktikusságát.

Az Olala termékek alap koncepciója, hogy a kisgyerekek ne féljenek éjszaka a szobájukban, vagy ne kelljen a szülőnek éjszaka a kisgyereket kísérni wc-re. Az Olala termékek kellemes és megnyugtató fénye segíthet a szülőknek, hogy a kisgyerekek önállósodjanak. Az Olala termékek alkalmasak lehetnek arra,hogy a szoba és a fürdőszoba között kivilágított utat biztosítsanak a kisgyerekek számára.

4 olala lights 181217 1024px 1129

Olala boutique

 Biztonság
és kényelem

 Praktikum
és védelem

Termékeink
le fognak nyűgözni!

 Kedvezmények
folyamatosan

Kapcsolat

  • Baby-Paradise Kft.
  • Telephely (üzlet): 9026 Győr, Bácsai u. 64.
  • +36 (20) 22 12 852
  • Szervíz tel.: +36 (20) 29 99 736
  • Szervíz email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!