Rólunk

Baby-Paradise, a babaparadicsom!

Babatermék, amit kerestél.

Kedves Látogató!

Köszönjük hogy felkerested webáruházunkat, és reméljük, hogy hamarosan a vásárlóink között köszönthetünk. Gyere, ismerj meg egy kicsit minket!

1
Termék
1
Márka
1 év
Tapasztalat

Röviden rólunk

Cégünk 19 éve tevékenykedik a babaápolási termékek piacán, mint disztribútor-forgalmazó, és több mint 20 babamárka képviseletét láttuk el ezen idő alatt Magyarországon.

Sok remek termékkel találkoztunk, és sok újdonságot találtunk, és kínáltunk a hazai vásárlóknak, ám sok fontos szabályt is megtanultunk.

A babapiac állandóan változik, az új vásárlók megjelenésével majd eltűnésével a legnépszerűbb márkák is könnyen elveszíthetik vonzerejüket, ha nem tudnak a legújabb vásárlói igényekhez igazodva megújulni, felfrissülni, és nem tudjuk a vásárlók elvárásait követni.

Ennek jegyében keresünk mi is új partnereket, ötletes termékeket, melyek újabb és újabb vásárlói igényeket szolgálnak ki.

Baby-Paradise csapata

2003
Indulás a babapiacon, mint disztribútor
2008
Expanziós időszak, új márkák keresése
2011
Babysense légzésfigyelők disztribútora
2015
Vtech babamonitorok képviselete
babawebshop_babaparadise

“Célunk a minden körülmények között elégedett vásárló..”

Fittler Tibor és MIkó JUDIT
Cégvezetők
baba webaruhaz
Számunkra a baba biztonsága a legfontosabb

Ismerjük az igényeket

Cégünk fő profilja 2003 óta különböző babamonitorok forgalmazása és képviselete. Célunk a vásárlói igényekhez igazodva a legoptimálisabb és legjobban kihasználható babamonitor megtalálása.

Shopping Cart
Scroll to Top